Буквально десять років тому посудомийна машина на кухні сприймалась как привілея, без якої можна спокійнісінько прожити. Та часи змінюються і в епоху катастрофічної нестачі часу все більше родин обирають цю побутову техніку як прредмет першої необхідності. Тому ми зібрали для вас 10 причин придбати посудомийну машину. Якщо ви давно мрієте про помічницю, але ніяк не наважитесь її купити – ця стаття для вас.

1. Більше часу для себе
Із придбанням посудомийної машини у вас з'явиться більше часу для улюблених та приємних справ, спілкування з сім'єю та відпочинку, адже вона буде зробить за вас усю марку роботу.

2. Економія води
Посудомийна машина разумно використовує воду, значно економічніше аніж ви під час ручного миття. Особливо це стосується великих родин. У середньому, витрати води посудомийної машини складає 9-15 літрів за один цикл, а людина може спустити в каналізацію до 60 літрів.

3. Миє без гарячої води
Посудомийна машина використовує тільки холодну воду, а це додатковий плюс до економії. Тарифи на горячу воду з кожним кварталом зростають. До того ж, сплачуючи комунальні послуги по тарифу «день і ніч», ви можете вмикати посудомийку на ніч та економити ще й електрику.

4. Якісне та стерильне миття посуду
Як не намагайся, а машина все одно краще зробить справу, ніж людина. В арсеналі побутової техніки - різноманітні режими, серед яких антибактеріальна програма і високотемпературні режими. Завдяки їм, посудомийна машина вдало перемагає навіть найсильніші забруднення та дезинфікує посуд, що особливо актуально для родин з дітьми.

5. НІ затопленням
Згадайте як раковина забивалась залишками їжї і вода її стрімко наповнювала. Доводилося чекати, коли посуд припинить плавати в раковині й можна буде продовжити розпочате. З посудомийною машиною ви забудете про неприємності. Навіть у разі збою в роботі машинка автоматично відключить подачу води.

6. Запорука гарних відносин
Одна з найважливіших причин, навіщо потрібно придбати посудомийку. Питання про те, чия черга сьогодні мити посуд, більше не буде провокувати сварки в родині.

7. Береже руки від дії миючих засобів
Постійне миття посуду вручну з використаннях миючих засобів негативно впливає на стан шкіри рук, не кажучи вже про ваш манікюр. Делегуйте цю роботу посудомийці і ваші ручки стануть ніжними, а манікюр буде триматися набагато довше.

8. Порядок на кухні
Ніщо так не лякає як гора брудного посуду, яка стоїть і чекає на столі або в раковині. Одразу псується настрій і кухня вже не здається такою затишною. У випадку з посудомийкою ви швидко звикнете ставити посуд після прийому їжі одразу в посудомийку, а жирні тарілки і чашки з нальотом від кави перестануть вам мусолити очі.

9. Економить простір
Як не дивно, а додатковий габаритний пристрій на кухні допоможе також зекономити місце. Посудомийна машина легко зможе замінити вам шафу для сушіння посуду, шафу з посудом, і місце для зберігання брудного посуду.

10. Подовжує життя посуду
Ви здивуєтесь, але післе миття в машині, посуд навіть блищить по-іншому! Все тому, що чищення та видалення бруду відбувається за рахунок сильного напору води, а не за рахунок абразивних порошків і губок, якими ми звикли користуватися. Така технологія миття подовжує строк експлутації улюблених каструль та сковорідок.

Коментарів ще немає. Станьте першим і прокоментуйте статті