«Щасливим» власникам маленької кухні доводитися докласти чимало зусиль, щоб облаштувати кілька квадратних метрів повноцінним комплектом побутової техніки, створити затишний простір, де буде приємно і готувати, і збиратися всією сім'єю. Хтось просить допомоги у дизайнерів інтер'єру, хтось добровільно відмовляється від приладів, які полегшують побут, але у Freggia є краща ідея - супервузькі духовки OEME45 італійського виробника, шириною всього 45 см.

Модель вже встигла зарекомендувати себе на ринку і сподобатися покупцям. Серія компактний електричних духовок OEME45 - це духові шафи в кольорі антрацит, нержавіючої сталі і традиційному білому відтінку, відмінною рисою яких є переконливо скромний розмір.

Але попри це духовки серії досить місткі. Ми вирішили довести це на практиці, і порахували, скільки кексів вдасться приготувати у цій крихітці, а скільки у звичайній духовці. На одному деко OEME45 може поміститися до 16 кексів, а на двох, відповідно, можна приготувати близько 32 мафінів. У духовці традиційних розмірів на одному деко можна розмістити від 20 до 40 кексів. Як бачите, різниця незначна. Це лише підтверджує той факт, що компактна духовка також добре справляється зі своїми завданнями, як і інші моделі стандартних габаритів.

Спеціальні технології професійного приготування духовок OEME45 дозволяють вам досягти найкращого результату. Чого вартий один режим примусової конвекції. При його активації страва запікається рівномірно і без підгоряння. У супервузьких моделях також є каталітична очистка. Ця просунута і високоефективна технологія в рази спрощує догляд за приладом. Всі забруднення і жир на каталітичних панелях при високій температурі в 200 ° С і вище розкладаються та осідають на дні духовки. Видалити їх можна за допомогою вологої губки.

Оптимальний вибір колірних рішень супервузьких моделей Freggia допоможе вам підібрати саме ту духовку, яка органічно доповнить інтер'єр і буде відповідати вашому смаку: OEME45W сніжно-білого відтінку для світлої кухні, вугільно-чорна духовка OEME45B для стильного і елегантного інтер'єру, а також модель OEME45X «нержавіюча сталь »для функціонального hi-tech приміщення.

Анна Мірошниченко
16 02 2021, 21:08

Ищу жаровни-протвени для узкой духовки. Бывают ли они в продаже?

Відповісти