Домашнє печиво завжди смачніше магазинного, а особливо традиційні італійські ласощі кантучіні, приготовані за класичним рецептом. Пропонуємо вам викроїти час на вихідних та вразити своїх близьких вишуканим десертом!

Час приготування: 50 хв.


Інгредієнти:
Борошно - 2 склянки
Яйце - 4 шт.
Цукор - 1 склянка
Мигдаль - 75 г
Розпушувач тіста - 1 ч.л.
Сіль - 1 щіпка
Ванільний цукор - 1 г

Приготування:
Змішуємо борошно, цукор, розпушувач і сіль у зручній глибокій мисці. Збиваємо 3 яйця з ванільним цукром і додаємо у суміш з борошном. Перемішуємо до однорідної маси, додаємо мигдаль і знову перемішуємо. Тісто розділяємо на чотири частини й робимо з них ковбаски. Ковбаски з тіста викладаємо на пергамент (папір для випікання) змащений маслом. Ковбаски змащуємо збитим яйцем. Духовку розігріваємо до 175 градусів й відправляємо ковбаски на 15-20 хвилин. Коли ковбаски злегка підрум’яняться, дістаємо їх з духовки та нарізаємо їх під кутом на невеликі шматочки, своєрідні кільця. Потім знову викладаємо всі шматочки на деко і ставимо їх ще на 20 хвилин грітись. Згодом викладаємо печиво на рушник і даємо йому охолонути й підсушитися.

Порада від Freggia: у духовках Freggia серії OERD65 є аналоговий годинник з функцією автоматичного вимкнення. Це значно полегшить вам задачу, адже ви можете бути впевнені, що з вашим печивом нічого не трапиться і зайнятися під час його випікання чимось іншим.

Коментарів ще немає. Станьте першим і прокоментуйте статті