Італійська акторка Софі Лорен у свої 83 роки має приголомшливий вигляд! Її рецепт краси та молодості – це позитивний настрій, активний спосіб життя, самодисципліна та особлива увага до їжі. Сьогодні ми пропонуємо приготувати вам вишукану страву – пікантну телятину за рецептом справжньої італійки.

Час приготування: 60-70 хвилин

Інгредієнти:
Телятина - 500 г
Борошно - 1 ст.л.
Оливкова олія – 5 ст.л.
Курячий бульйон - 4 ст. л.
Лимон - 1 шт.
Подрібнена петрушка, сіль – за смаком

Приготування:

М'ясо нарізаємо тонкими смужками. Олію розігріваємо на сковорідці, висипаємо борошно і перемішуємо. Додаємо бульйон та продовжуємо перемішувати, поки всі інгредієнти не перетворяться на однорідну масу, солимо. Це буде нашою підливкою. Шматочки м'яса обсмажуємо у підливі близько трьох хвилин, постійно перевертаючи. З лимона вичавлюємо сік і доливаємо його у сковорідку. Для аромату, наприкінці, страву посипаємо подрібненою петрушкою. Найкраще смакує з картопляним пюре.

Порада від Freggia: завдяки автоматичному визначенню діаметра посуду конфорки індукційних варильних поверхонь Freggia дозволять використовувати посуд будь-якого розміру, в якому вам готувати найзручніше.

Коментарів ще немає. Станьте першим і прокоментуйте статті