Справжній вітамінний коктейль для тих, хто полюбляє смачно перекусити та слідкує за своїм здоров'ям – італійський салат зі шпинатом та часником, який можна використовувати як гарнір до м'ясних страв.

Час приготування: 15 хвилин

Інгредієнти:

Шпинат - 280 г

Лимон - 1 шт.

Оливкова олія - 4 ст.л.

Часник - 1 зубчик

Приготування:
Промиваємо шпинат. Часник дрібно нарізаємо. На сковороді розігріваємо оливкову олію і підсмажуємо часник. Знімаємо сковорідку з вогню, додаємо шпинат, попередньо порваний на невеликі шматочки, накриваємо кришкою і повертаємо на середній вогонь на 6 хвилин. Додаємо сіль і перець за смаком. Подаємо теплим, окропивши лимонним соком.

Коментарів ще немає. Станьте першим і прокоментуйте статті