Справжній вітамінний коктейль для тих, хто полюбляє смачно перекусити та слідкує за своїм здоров'ям – італійський салат зі шпинатом та часником, який можна використовувати як гарнір до м'ясних страв.
Час приготування: 15 хвилин
Інгредієнти:
Шпинат - 280 г
Лимон - 1 шт.
Оливкова олія - 4 ст.л.
Часник - 1 зубчик
Приготування:
Промиваємо шпинат. Часник дрібно нарізаємо. На сковороді розігріваємо оливкову олію і підсмажуємо часник. Знімаємо сковорідку з вогню, додаємо шпинат, попередньо порваний на невеликі шматочки, накриваємо кришкою і повертаємо на середній вогонь на 6 хвилин. Додаємо сіль і перець за смаком. Подаємо теплим, окропивши лимонним соком.