В Італії існує близько сотні різноманітних рецептів приготування спагеті, адже кожний регіон країни має свої особливі кулінарні смаки та улюблені інгредієнти. Сьогодні в нашому меню – спагеті по-міланськи, вдалий вибір для сімейної або романтичної вечері.
Час приготування: 40 хвилин.
Інгредієнти:
Спагеті – 200 г
Вершкове масло – 75 г
Цедра лимона – 1 ч. л.
Тертий сир Пармезан – 1 жменя
Подрібнена зелень, сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Відварюємо спагеті у глибокій каструлі до стану аль-денте. Пасту перекидаємо у сито, але не зливаємо воду, що залишилася. У порожній посудині до спагеті додаємо масло, лимонну цедру і воду, що залишилася від пасти. Зовсім трохи. Додаємо спецій за смаком. Перед подачею ретельно перемішуємо, посипаємо тертим сиром та зеленню. Смачного!
Порада від Freggia: зазвичай, для приготування пасти знадобиться близько 20 хвилин, але з турбоконфоркою Freggia час приготування можна вдвічі скоротити, майже до 10 хвилин.