Лаконічна та стримано вишукана, зручна у використанні ваша склокерамічна поверхня створена з надзвичайного матеріалу. Він міцніший за скло та витримує екстремальні перепади температур. Склокераміка має стильний дизайн та не потребує значних зусиль в очищені, але ми знаємо, як зробити так, щоб ваша варильна поверхня довше зберігала привабливий зовнішній вигляд та блиск.

Ділимося з вами корисними порадами від Freggia: як доглядати за склокерамікою.

1. Перед тим, як ставити каструлі або пательні на поверхню, переконайтесь що дно посуду і сама варильна поверхня сухі і чисті;

2. Не пересувайте посуд по поверхні, а завжди його підіймайте, щоб не залишались подряпини;

3. Обирайте посуд оптимального розміру й об'єму, щоб рідина не «тікала» на поверхню та не залишала по собі доказів втечі.

4. Навіть на охолодженій зоні поверхні не утворюйте піраміди з пластикового та алюмінієвого пакування - тепло з інших зон зможе їх розплавити.Залишайте поверхню максимально вільною.

5. Видаляйте при вимкненій поверхні будь які забруднення перед початком її використання. Але запам'ятайте: залишки з цукром слід очистити до охолодження поверхні.

6. Використовуйте спеціальні засоби для очищення склокерамічних поверхонь. Всі вони мають кремову текстуру та не залишають подряпин.

7. Не використовуйте абразивну (жорстку) сторону кухонної губки. Користуйтеся спеціальними кухонними ганчірками. У разі виникнення складних забруднень скористайтесь спеціальним скребком (лезом) для склокераміки. Закріпити результат можна за допомогою кондиціонера для склокерамічних поверхонь.

Всі склокерамічні варильні поверхні Freggia вже укомплектовані спеціальним скребком для очищення.

Коментарів ще немає. Станьте першим і прокоментуйте статті