Продовжуючи тему другої частини статті, розглянемо інші особливості, на які потрібно звернути увагу при виборі пральної машини.

Сушка білизни

Обираючи пральну машину з функцією сушіння, ви отримуєте приємний бонус, який економить ваш час і місце в квартирі. Це зручне рішення для сімей з маленькими дітьми, адже прати доводиться багато і часто, а місця для сушки категорично не вистачає. Якщо вас турбує наявність портативної сушки в маленькій коморі, або в будь-який інший кімнаті, - це теж рішення для вас. Прилад 2 в 1 це також економія місця у ванній. Ви купуєте одну машину замість двох: пральної та сушильної, що не обтяжує вас необхідністю перевантажувати важку мокру білизну, адже процес прання і сушіння автоматичний, та відбувається одразу за іншим.

Прально-сушильні машини бувають двох типів: вентильованими (з системою відводу повітря) і конденсаційними (з системою конденсації). Перший тип вимагає спеціальних умов для установки - біля вентиляційної шахти, а другий - більш зручний і практичний, тому всі прально-сушильні машини Freggia конденсаційні. Такі моделі не потребують витяжки і їх можна встановити у зручному для вас місці. Принцип роботи полягає в тому, що рідина перетворюється у конденсат, який осідає у спеціальному резервуарі, або відводиться в каналізацію. Для утворення конденсату використовується холодна проточна вода, що циркулює в теплообміннику. Тому під час сушки прально-сушильна машина також споживає воду.

Модельний ряд Freggia представлений вбудованою та встановлюваною окремо прально-сушильною машиною з можливістю сушки 5 кг і 6 кг відповідно.

Набір програм у таких моделей дозволяє вибрати зручний і відповідний режим для будь-якої ситуації. За бажанням, ви зможете вибрати: програму прання, після якої автоматично запуститься сушка; окремо сушку і завантажити мокру білизну, або окремо прання, а також задати різну тривалість сушки з інтервалом 30 хвилин.

 

Елена
16 07 2018, 18:38

В мае приобрели стиральную машину. Искали компактный вариант. Нашли только в салоне Freggia. Стирает практически бесшумно, габаритные размеры с загрузкой в кг. идеальные. Программа управления удобная, понятная и лёгкая в освоении. Стираю часто, практически ежедневно, качеством довольна. По ценовой политике практически эконом вариант. С приобретением долго не думала, увидела и купила сразу. Желаю всем таких же удачных приобретений!

Переваги: Компактная, лёгкая в управлении, минимальный шумовой эффект и цена.
Недоліки: Пока не обнаружила
Відповісти